Security

Beveiligings,- en bewakingssystemen zijn een normaal verschijnsel in onze maatschappij geworden. Zowel in openbare ruimtes als op particulier terrein worden we dagelijks geconfronteerd met allerlei zichtbare en onzichtbare vormen van beveiliging. Of het nu uit noodzaak of uit voorzorg is; zowel bedrijven als particulieren zijn steeds vaker op zoek naar een goede efficiënte bescherming van mensen en eigendommen.
 
Beveiligen is Maatwerk
Asint Security Systems BV is gespecialiseerd in het voorkomen van calamiteiten. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring en gebruik te maken van de modernste technieken, hebben wij voor zowel particulieren als winkels en bedrijven beveiligingsconcepten ontwikkeld. Zo leveren wij elektronische inbraak,-en brandsignalering, toegangsbeheer en camera-observatiesystemen, waarbij wij gebruik maken van de modernste technieken. Na een gedegen inventarisatie van risico’s, wensen en eisen bouwen wij voor u een systeem op maat.
 
Onze deskundige en goed opgeleide medewerkers staan borg voor een perfecte installatie. Uitgebreide garantie en after-sales zorgen er tenslotte voor dat een aan ons toevertrouwde opdracht u de gewenste veiligheid biedt ook op langere termijn.
 
Asint Security Systems BV is een KIWA NCP erkend Borg Technisch Beveiligingsbedrijf.

http://www.asint.nl/security